Επιλογή Γλώσσας

EnglishEλληνικάPolishItalianFinnishBulgarian

Φόρμα Σύνδεσης


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Σχετικά με το Συνέδριο του Revit

Καταληκτικό Συνέδριο Έργου - Ίος, Ελλάδα
23 - 24 Σεπτεμβρίου 2010

Το συνέδριο διοργανώνεται από τον Τομέα Επιμόρφωσης και Κατάρτισης (ΤΕΚ) του Ερευνητικού Ακαδημαϊκού Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΕΑΙΤΥ) στα πλαίσια του έργου REVIT, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Διά Βίου Μάθησης (κύρια δραστηριότητα 3: ΤΠΕ) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Το έργο REVIT απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες, επαγγελματίες ή μη καθώς και σε απλούς πολίτες που είτε ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις που παρέχει η βασική εκπαίδευση, είτε να αποκτήσουν περαιτέρω κατάρτιση στον επαγγελματικό τομέα, είτε απλά να εξοικειωθούν με τη χρήση των ΤΠΕ στην καθημερινότητα τους.
Με στόχο τα παραπάνω, σχεδιάστηκε, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε μια σειρά διαδικτυακών μαθημάτων ,προσαρμοσμένα στις μαθησιακές ανάγκες των απομακρυσμένων συμμετεχόντων, μέσω σύγχρονων και ασύγχρονων εργαλείων εξ’ αποστάσεως μάθησης βασιζόμενα σε τεχνολογία Web 2.0. Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν σε Κυκλάδες (Ελλάδα), Fornetka (Πολωνία), Κούλα (Βουλγαρία) και Παλαιχώρι (Κύπρος).
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Ίο (Ελλάδα) στο διάστημα μεταξύ 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2010 (τόπος: Δήμος Ίου, Χώρα, Ίος).
Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου σε τοπικές και εθνικές αρχές, ακαδημαϊκό κοινό και εκπαιδευτικές κοινότητες όσο και η ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών σχετικά με την πιλοτική εφαρμογή της εξ αποστάσεως μάθησης μέσω της πλατφόρμας REVIT σε όλες τις συμμετέχουσες χώρες.

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ
Δείτε πληροφορίες σχετικά με διαμονή και μετακίνηση που αφορούν την Ίο εδώ


Για περισσότερες πληροφορίες τόσο για το πρόγραμμα όσο και για οργανωτικές λεπτομέρειες που αφορούν το συνέδριο μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Μαρία Καραβά:
Τηλ.  +30 210 69 30 700
Φαξ.  +30 210 69 30 750
Email: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
Ηλεκτρονική διεύθυνση συνεδρίου: http://revit.cti.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=147&Itemid=104

 
Βρείτε μας στο Facebook

Αναζήτηση...

Revit Άρθρα

Delicious